Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.ff.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
Filozofická fakulta UP
17.03.2014, 13:30, Stáří: 10 r.

CeBB/Fórum "Věda bez hranic"

Autor: -ps-

Centrum Bavaria Bohemia (CeBB) v Schönsee Vás srdečně zve na 6. ročník fóra „Věda bez hranic – zaostřeno na přeshraniční studie“, které se bude konat ve čtvrtek 24. 4. 2014 od 13.00 do 18.30 hod. v Centru Bavaria Bohemia (CeBB) v Schönsee.

Jak již název napovídá, budou na akci prezentovány absolventské práce a výzkumné projekty s česko-německou tematikou, představenou z nejrůznějších úhlů pohledu.

Kromě více či méně obvyklých témat kulturních budou prezentovány také příspěvky s obchodní či hospodářskou tematikou, práce zkoumající česko-německé vztahy z pohledu médií či z pohledu obyvatel příhraničních regionů. Na své si přijdou i milovníci umění či historie. Připraveny jsou také krátké prezentace projektů a publikací. Své absolventské práce a výzkumné projekty představí dvanáct referentů z Brna, Prahy, Plzně, Mnichova, Řezna, Výmaru či Pasova. Účastníci fóra budou mít také možnost získat nové kontakty a vyhledat nové partnery pro projekty.

Přesný průběh, témata přednášek a informace o dopravě naleznete v přiloženém programu nebo na našich stránkách www.bbkult.net.

Na fórum do Schönsee bude vypraven autobus z Plzně. Všichni návštěvníci mají možnost se aktivně zapojit do diskuze, která bude následovat po každé prezentaci. Akce bude simultánně tlumočena. Účastnící fóra, kteří budou využívat během prezentací sluchátka se simultánním tlumočením, nechť se z organizačních důvodů nahlásí nejpozději do 28. 3. 2014 v CeBB: tel.: +49(0)9674 - 924877, e-mail: evs@cebb.de.



Aktuální zpravodajství a publicistiku z Univerzity Palackého najdete na stránkách Žurnálu Online.

Zpravodajství z UP
Vyhledávání studijních oborů na UPAbsolventi UP

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Stránka aktualizována: 01. 04. 2011, Daniel Agnew