Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.ff.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
Filozofická fakulta UP
25.02.2014, 10:35, Stáří: 10 r.

Evropská Charta a Kodex pro výzkumné pracovníky

Autor: -ps-

Dovolujeme si Vás pozvat na seminář k otázkám Evropské charty pro výzkumné pracovníky a Kodexu chování pro přijímání výzkumných pracovníků při příležitosti mezinárodní kampaně EURAXESS Roadshow, který proběhne dne 19. března 2014 v dopoledních hodinách.

S klíčovými prezentacemi vystoupí Prof. Manfred Horvat z Vídeňské technické univerzity a Mgr. Jiří Nantl, LL.M., operační ředitel CEITECu, prezentace prof. Horvata bude probíhat v anglickém jazyce.

V příloze naleznete podrobný program akce, registrace probíhá prostřednictvím odkazu na http://euraxess.avcr.cz/form.jsp. Prosíme o případné rozšíření pozvánky mezi Vaše adresáty, které by uvedené téma mohlo zajímat.

Zároveň v příloze pro informaci připojuji program následné roadshow. Posláním této akce je podpora kariéry ve vědě a výzkumu s důrazem na mezinárodní mobilitu. Cílovou skupinou budou především studenti, začínající výzkumníci. Akce bude zahájena 3. 3. 2014 v Bruselu, autobus s EURAXESS logem projede celkem 22 zeměmi a zastaví v 29 evropských městech. Mezi destinacemi bude i Praha, a to dne 19. března 2014, v čase 10,00 – 16,00 hod. Místem, kde autobus zastaví, je Národní technická knihovna v Dejvicích. Účastníci se budou moci v autobuse nebo ve stáncích, které jsou součástí akce, dozvědět o možnostech uplatnění ve vědě a výzkumu, o způsobu, jak najít vhodnou zahraniční stáž nebo pracovní pozici v rámci evropského výzkumného prostoru, o možnostech financování takových pobytů apod. Současně bude v prostorách NTK probíhat blok přednášek na tato témata a workshopů s výzkumníky, kteří již mají mezinárodní zkušenosti.

Pozvánka

 

 



Aktuální zpravodajství a publicistiku z Univerzity Palackého najdete na stránkách Žurnálu Online.

Zpravodajství z UP
Vyhledávání studijních oborů na UPAbsolventi UP

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Stránka aktualizována: 01. 04. 2011, Daniel Agnew