Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.ff.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
Filozofická fakulta UP
11.05.2012, 11:16, Stáří: 12 r.

Filozofická fakulta nabízí intenzivní kurzy anglického jazyka

Autor: -dh-

V rámci celofakultního projektu UPlift nabízíme studentům bakalářského a magisterského stupně studia všech oborů Filozofické fakulty UP 14-denní intenzivní kurzy Academic English v termínu od 3. 9. do 14. 9. 2012 na FF UP. Kurzy budou obsahově vyprofilovány pro tři oborové skupiny – společenskovědní, humanitní a uměnovědní.

Požadovaná úroveň znalosti anglického jazyka pro registraci do kurzu je B2 dle společného evropského referenčního rámce pro jazyky. Kurzy budou kreditově ohodnoceny v kategorii B/C (dle oboru) za 5 kreditů. Výuka bude vedena zkušenými lektory. V případě zájmu o absolvování kurzu se můžete přihlásit do 8. června 2012 prostřednictvím formuláře, který naleznete na www.uplift.upol.cz. Počet míst je omezen. V případě otázek pište na dana.hellova@upol.cz.

Kurzy Academic English jsou realizovány v rámci projektu Rozšíření a systematizace výuky ve světových jazycích na FF UP, CZ.1.07/2.2.00/28.0033, jehož cílem je internacionalizace výuky na FF UP, realizace přednášek a workshopů zahraničních akademických pracovníků, zlepšení jazykových kompetencí akademických pracovníků a studentů FF UP formou intenzivních jazykových kurzů a podpora začlenění přednášek v cizím jazyce do oborových studijních plánů. Více informací naleznete na www.uplift.upol.cz.                 



Aktuální zpravodajství a publicistiku z Univerzity Palackého najdete na stránkách Žurnálu Online.

Zpravodajství z UP
Vyhledávání studijních oborů na UPAbsolventi UP

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Stránka aktualizována: 01. 04. 2011, Daniel Agnew