Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.ff.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
Filozofická fakulta UP
23.02.2010, 09:37, Stáří: 14 r.

Komunikační studia – nový obor na FF UP: přihlášky do 28. 2.

Autor: Martin Foret

Katedra žurnalistiky FF UP získala akreditaci magisterského oboru Komunikační studia, nového studijního oboru se zaměřením na studium komunikace, který bude UP realizovat jako první z univerzit v ČR.

Přihlášky ke dvouoborovému navazujícímu magisterskému studiu v prezenční formě mohou zájemci podávat do 28. února 2010. Podrobnější informace o oboru jsou uvedeny na webových stránkách www.komunikacni-studia.cz.

Obor je určen především absolventům bakalářských filologických, humanitních, sociálněvědných a uměnovědných oborů, kteří ve svém předchozím studiu směřovali k řešení otázek a problémů spjatých s komunikací, ale i dalším zájemcům (viz uvedené webové stránky). Je kombinovatelný se všemi dvouoborovými studijním programy na UP, pokud to tyto nevylučují.

Katedra žurnalistiky FF UP od roku 2005 realizuje teoreticko-analytický magisterský studijní program oboru Mediální studia, ke kterému v loňském roce přibyla spřízněná Kulturální studia (oba jsou nabízeny v jednooborové i dvouoborové variantě). Otevření oboru Komunikační studia tak doplňuje poslední stranu pomyslného trojúhelníku tří nejvýznamnější témat současných sociálních věd, jimiž jsou právě kultura, média a komunikace.



Aktuální zpravodajství a publicistiku z Univerzity Palackého najdete na stránkách Žurnálu Online.

Zpravodajství z UP
Vyhledávání studijních oborů na UPAbsolventi UP

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Stránka aktualizována: 01. 04. 2011, Daniel Agnew