Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.ff.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
Filozofická fakulta UP
19.02.2014, 13:29, Stáří: 10 r.

NORSKÉ FONDY A FONDY EHP

Autor: -PS-

V řádu několika dnů bude zveřejněna dlouho očekávaná výzva v rámci Norský fondů a fondů EHP. Jednotlivci i organizace, které pomýšlejí na výjezd do Norska, Lichtenštejnska či na Island, tak budou moci svoje představy zrealizovat díky velmi štědré podpoře Norska a za přispění českého MŠMT. Celkově je ve fondech k dispozici 3,8 mil. eur.

Individuální mobility se týkají studentů, doktorandů, pedagogů ale i ostatních pracovníků ve vzdělávání, např. těch, kteří tvoří administrativní či technické zázemí. Granty se vztahují na různé formy vzdělávání, od seminářů, workshopů přes kurzy, konference až po letní školy. Obory studia nejsou taxativně vymezeny, musí splňovat pouze podmínku souvislosti s horizontálním tématem, pro které byly fondy vytvořeny, a tou je sociekonomický přínos zapojeným zemím. Platí také zákaz dvojího financování.

Výzva bude otevřena dva měsíce, během této doby je potřeba vypořádat se s online aplikací IS CEDR na webu Ministerstva financí a nezbytnými dokumenty. První stáže mohou být zahájeny už v září 2014.

Instituce, která by chtěla žádat o grant, musí počítat s finanční spoluúčastí, a to ve výši 10%.

Podrobné podmínky pro jednotlivé žadatele a postup podání žádosti naleznete na www.naep.cz v Příručče pro žadatele – Norské fondy a fondy EHP.

Výzvy: http://www.naep.cz/index.php?a=view-project-folder&project_folder_id=133&

 

 



Aktuální zpravodajství a publicistiku z Univerzity Palackého najdete na stránkách Žurnálu Online.

Zpravodajství z UP
Vyhledávání studijních oborů na UPAbsolventi UP

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Stránka aktualizována: 01. 04. 2011, Daniel Agnew