Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.ff.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
Filozofická fakulta UP
23.01.2013, 16:13, Stáří: 11 r.

Novinka v nabídce volitelných předmětů – kurzy interkulturní komunikace v cizích jazycích

Autor: -ps-

Od letního semestru 2012/2013 můžete využít nabídky kurzů interkulturní komunikace v cizích jazycích  zaměřených na komunikaci v profesním prostředí až v pěti jazykových variantách. Kurzy vznikly v rámci projektu OP VK - Vytvoření systému řízení kvality zahraničních pracovních stáží studentů UP, který je realizován Oddělením mezinárodních vztahů UP ve spolupráci s Krajskou hospodářskou komorou OK, s cílem rozvinout u studentů jejich interkulturní vnímání a jazykovou vybavenost a připravit je na pracovní a studijní stáže v zahraničí.

Kurzy se konají ve 3denních blocích, vždy ve zkouškovém období. Požadovaná vstupní úroveň jazyka je min. B1. Kurzy jsou nabízeny zdarma a za absolvování získáte 4 kredity. Kurzy jsou primárně určeny studentům kateder zapojených do projektu, nadto se mohou přihlásit zájemci o zahraniční pracovní či studijní pobyty z ostatních kateder. Na závěr kurzu získáte osvědčení o jeho absolvování, které můžete využít k žádosti o stipendium na zahraniční mobilitu.

V těchto dnech se můžete hlásit do kurzu interkulturní komunikace ve španělštině. Uzávěrka pro předložení přihlášky je 12. 2. 2013! Přihlášku je možné stáhnout ZDE. Registrace na další jazykové varianty již bude probíhat pouze online v aplikaci INTLAG. Bližší informace o nabízených kurzech Vám podá Alena Rošková, alena.roskova@upol.cz (KAL FF UP), Tereza Dardová, tereza.dardova@upol.cz (OMV UP), nebo fakultní referentky pro zahraniční záležitosti (děkanáty FF, LF, PřF, FTK, PF a FZV UP).

Těšíme se na Vaši účast.

Za projektový tým,

Marie Raková, hlavní řešitelka projektu
Alena Rošková, odborná garantka kurzů



Aktuální zpravodajství a publicistiku z Univerzity Palackého najdete na stránkách Žurnálu Online.

Zpravodajství z UP
Vyhledávání studijních oborů na UPAbsolventi UP

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Stránka aktualizována: 01. 04. 2011, Daniel Agnew