Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.ff.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
Filozofická fakulta UP
16.02.2012, 12:18, Stáří: 12 r.

Odbory na UP

Autor: Martin Müller

Vážené kolegyně, vážení kolegové,
Koordinační odborová rada UP hodlá co nejdříve vstoupit jménem vás všech v jednání s naší zaměstnavatelkou – Univerzitou Palackého v Olomouci. Pan rektor Mašláň přijal začátkem tohoto roku návrh ZO RUP započít toto vyjednávání dialogem se zaměstnanci na veřejném setkání, které by se mělo uskutečnit pravděpodobně v druhé polovině března; účast na něm přislíbil i pan kvestor Kopřiva.

Jak bude toto naše shromáždění vypadat a zda vůbec se bude konat, záleží na každém z vás. Počínaje dneškem až do poloviny března můžete posílat svoje dotazy a podněty k diskusi mailem i vnitřní poštou nebo je sdělit telefonem či osobně. Kontaktní údaje: Ing. Mgr. Martin Müller, Audiovizuální služby UP, Zbrojnice (Biskupské nám. 1), tel. linka 1705, e-mail martin.muller@upol.cz.
Vaše příspěvky roztřídíme do témat, která vytvoří osnovu moderovaného setkání s nejvyššími reprezentanty univerzity. Ze setkání pořídíme zápis (bude přístupný na webu UP) a ten poslouží jako základ pro další jednání, která by měla vyústit do nového znění kolektivní smlouvy.

O tomto plánovaném setkání zaměstnanců Rektorátu a centrálních jednotek jsem informoval předsedy všech základních odborových organizací působících na UP a vyzval je, aby v podobném duchu postupovali také na fakultách.
Za výbor odborové organizace RUP, který za touto iniciativou stojí, i sám za sebe děkuji za všechny projevy vašeho zájmu o blízkou i vzdálenější perspektivu UP.    

Více o odborech najdete v oddíle Zaměstnancům / Odbory na webových stránkách univerzity.

Ing. Martin Müller



Aktuální zpravodajství a publicistiku z Univerzity Palackého najdete na stránkách Žurnálu Online.

Zpravodajství z UP
Vyhledávání studijních oborů na UPAbsolventi UP

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Stránka aktualizována: 01. 04. 2011, Daniel Agnew