Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.ff.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
Filozofická fakulta UP
21.01.2011, 13:35, Stáří: 14 r.

Plesová sezóna bude bohatá i na univerzitě

Autor: Ondřej Martínek

Letošní plesová sezóna přináší opravdu vydatnou nadílku nejen bálů městských a středoškolských, ale také těch spjatých s univerzitou. Kromě výročního Reprezentačního plesu UP, který proběhne v sobotu 19. února, se může akademická obec i široká veřejnost těšit na další plesy fakult, kateder či ty pořádané studentskými organizacemi při alma mater. Dohromady tak proběhne rekordních jedenáct plesů spjatých s UP. Prostřednictvím Žurnálu Online vám přinášíme jejich stručný přehled.

Reprezentační ples Přírodovědecké fakulty UP
5. února, Regionální centrum Olomouc
Vstupenky: 300,-/200,-

V sobotu 5. února započne plesová přehlídka na UP Reprezentačním plesem Přírodovědecké fakulty v RCO. Podrobný program plesu bude zveřejněn v průběhu ledna, již teď se ale mohou návštěvníci plesu těšit na předtančení a půlnoční kankánové vystoupení.
Bližší informace 

Reprezentační ples UP
19. února, Regionální centrum Olomouc
Vstupenky: 390,-/290,-

Program: K tanci a poslechu zahrají TOP Band se sólisty, Cimbálová muzika Strážničan a Rose Band. Na programu bude také ukázka předtančení, ukázka společenských tanců a taneční show KST Quick Olomouc, obligátní tombola či koncertní vystoupení Jitky Zelenkové. Večerem bude provázet Pavel Hekela.
Bližší informace
 

2. Reprezentační ples Divadla Konvikt
25. února, Umělecké centrum UP
Vstupenky: 150,-/120,-

Program: Hlavní devizou druhého ročníku plesu Divadla Konvikt je určitě jeho situování do prostor Jezuitského konviktu, kde budou na návštěvníky čekat dvě scény (taneční společenská a alternativní dj´ská scéna) a skvělá atmosféra Konviktu proměněného do barev Divadla Konvikt. Večerem budou provádět herci Divadla na cucky a kromě tradiční kapely vstoupí i skupina Narcotic Fields.
Bližší informace

Ples mediků Lékařské fakulty UP
26. února, Regionální centrum Olomouc
Vstupenky: 250,-/200,-

Ples mediků bude mj. i rozlučkovým večerem s šestým ročníkem studentů medicíny, takže se jeho návštěvníci mohou těšit například na prezentaci fotografií z dob studia těchto budoucích lékařů. Součástí večera bude i předtančení společenských tanců či „hodinka štěstí“ se zajímavými cenami. Bližší informace v průběhu ledna.
Bližší informace

Ples psychologie 2011
2. března, U-klub
Vstupenky: zatím nezveřejněno

Jediný z plesů, který proběhne v U-klubu. Návštěvníci plesu, pořádaného druhým rokem studenty třetího ročníku Katedry psychologie, se mohou těšit na předtančení latinskoamerických, standardních a břišních tanců, kapelu Syrinx, předpůlnoční slosování cen a od půlnoci pak na jazzovou kapelu nebo dj´e.
Bližší informace 

Studentský ples VKH Olomouc
3. března, Slovanský dům
Vstupenky: 160,-/120,-

Tradiční ples Vysokoškolského katolického hnutí Olomouc se letos uskuteční ve Slovanském domě. Nejen příznivci hnutí se mohou těšit na všechny klasické atributy plesu – předtančení, kapelu k tanci i poslechu či tombolu. Předprodej od února každou středu po večerní mši v kostele Panny Marie Sněžné.
Bližší informace

Erasmus Student Network UP & PEPA Ball
4. března, Regionální centrum
Vstupenky: 150,-

Ples místní pobočky mezinárodní organizace Erasmus Student Network a organizace PEPA sdružující zahraniční studenty medicíny na UP se letos uskuteční podruhé. Na programu budou ukázky společenských tanců, živá hudba i bohatá tombola.

Reprezentační ples právnické fakulty UP
5. března, KD Sidia
Vstupenky: 200,-

Letos pořádá Právnická fakulty ples v duchu oslav 20. výročí obnovení fakulty. K tanci a poslechu zahraje skupina Formace Milana Ludvíka, připravena budou nejen taneční vystoupení a ples vyvrcholí losováním bohaté tomboly. Vstupenky v ceně 200 Kč bude možné zakoupit od 1. února na sekretariátu děkanky Právnické fakulty.
 

Rekreflám – Ples katedry rekreologie FTK UP
19. března, KD Sidia
Vstupenky: 200,-/250,-

Vždy velkoryse pojatý Rekreflám letos slibuje opět vystoupení studentů z různých ročníků Katedry rekreologie (taneční vystoupení, scénky, tématická videa ad.). Ples rekreologů by měl být také oslavou dvacetiletého výročí existence Fakulty tělesné kultury. Kromě programu v hlavním sále bude na návštěvníky čekat druhá scéna v salonku. Samozřejmostí je i bohatá tombola či půlnoční překvapení v podobě Abba revivalu.
Bližší informace 

Karneval APA aneb Roztancujme bariéry
2. dubna, Regionální centrum Olomouc

 

Připravil Ondřej Martínek



Aktuální zpravodajství a publicistiku z Univerzity Palackého najdete na stránkách Žurnálu Online.

Zpravodajství z UP
Vyhledávání studijních oborů na UPAbsolventi UP

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Stránka aktualizována: 01. 04. 2011, Daniel Agnew