Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.ff.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
Filozofická fakulta UP
09.05.2013, 15:23, Stáří: 11 r.

Poslední volná místa – kurzy interkulturní komunikace v cizích jazycích

Autor: -ps-

Od letního semestru 2012/2013 můžete využít nabídky kurzů interkulturní komunikace v cizích jazycích zaměřených na komunikaci v profesním prostředí až v pěti jazykových variantách. Kurzy vznikly v rámci projektu OP VK Vytvoření systému řízení kvality zahraničních pracovních stáží studentů UP, který je realizován Oddělením mezinárodních vztahů UP ve spolupráci s Krajskou hospodářskou komorou OK, s cílem rozvinout u studentů jejich interkulturní vnímání a jazykovou vybavenost a připravit je na pracovní či studijní stáže v zahraničí.

Kurzy se konají v 3denních blocích vždy ve zkouškovém období. Požadovaná vstupní úroveň jazyka je min. B1. Kurzy jsou nabízeny zdarma a za absolvování získáte 4 kredity. Kurzy jsou primárně určeny studentům kateder zapojených do projektu, nadto se mohou přihlásit zájemci o zahraniční pracovní či studijní pobyty z ostatních kateder. Na závěr kurzu získáte osvědčení o jeho absolvování, které můžete využít k žádosti o stipendium na zahraniční mobilitu.

Aktuálně máme k dispozici poslední volná místa v kurzech interkulturní komunikace v němčině, ruštině (16-18/05/2013) a angličtině (23/05-25/05/2013). Uzávěrky pro předložení přihlášky jsou 15/05/2013 (němčina a ruština) a 21/05/2013 (angličtina)!

Registrace na kurzy probíhá online v aplikaci INTLAG (http://intlag.upol.cz). Bližší informace o nabízených kurzech Vám podá Alena Rošková, alena.roskova@upol.cz (KAL FF UP), Tereza Dardová, tereza.dardova@upol.cz (OMV UP) nebo fakultní referentky pro zahraniční záležitosti (děkanáty FF, LF, PřF, FTK, PF a FZV UP).

Text nabídky si můžete vytisknout zde



Aktuální zpravodajství a publicistiku z Univerzity Palackého najdete na stránkách Žurnálu Online.

Zpravodajství z UP
Vyhledávání studijních oborů na UPAbsolventi UP

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Stránka aktualizována: 01. 04. 2011, Daniel Agnew