Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.ff.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
Filozofická fakulta UP
01.10.2013, 10:32, Stáří: 11 r.

Pozvánka na kurz Marketing vzdělávácích akcí a studiních programů

Autor: -da-

School for Transformative Leadership při Univerzitě Palackého v Olomouci pořádá pro zaměstnance UP kurz na téma Marketing vzdělávácích akcí a studiních programů. Povede jej Mgr. Jana Brabcová. Akce se koná 5. října 2013 od 9,00 do 17,30 hodin v učebně 2.02, Křížkovského 14.

Kurz je zaměřen na získání znalostí o využití marketingového mixu při přípravě propagace vlastní vzdělávací akce/programu. Účastníci se naučí lépe vnímat cílovou skupinu i propagovaný produkt a volit nejúčinnější cesty k propagaci. Zároveň se dozví řadu prakticky využitelných informací a vytvoří vlastní plán aktivit na podporu vzdělávací akce, u kterého ověří účinnost navrhovaných opatření.

Lektorka Jana Brabcová je autorkou řady vzdělávacích textů v této oblasti, např. Kuchařka marketingu pro vzdělávací instituce, která vyšla v r. 2012. V r. 1993 založila společnost Grafia, s.r.o. Jejími tréninky prošla řada vzdělávacích pracovníků, tiskových mluvčích, PR pracovníků, marketérů a manažerů.

V minulém semestru proběhlo v rámci projektu School for Transformative Leadership 12 workshopů a přednášek a prošlo jimi přes 150 akademiků z UP.

Anotace kurzu

Bližší informace podá Mgr. Iva M. Tahová, tel.: 585 633 250, e-mail: ppc@upol.cz.



Aktuální zpravodajství a publicistiku z Univerzity Palackého najdete na stránkách Žurnálu Online.

Zpravodajství z UP
Vyhledávání studijních oborů na UPAbsolventi UP

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Stránka aktualizována: 01. 04. 2011, Daniel Agnew