Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.ff.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
Filozofická fakulta UP
09.05.2011, 09:00, Stáří: 13 r.

Přijďte si užít Olomoucký Běžecký festival v sobotu 18. června 2011!

Autor: -opm-

Centrum moravské metropole v červnu opět ovládnou nadšení sportovci všech věkových kategorií. Zapojte se také do některé z běžeckých akcí, které jsou součástí Olomouckého Běžeckého Festivalu a nenechte si ujít jeden z nejoblíbenějších závodů roku 2010. Jeho druhý ročník, který se koná v sobotu 18. června, bude opět součástí tradičních oslav Svátků města.

Běžecké akce už dlouho nejsou určené pouze pro profesionální sportovce. Nyní mají šanci se zúčastnit všichni, kteří se rozhodnou aktivně strávit volný čas.

Máte pocit, že 21 kilometrů dlouhá trať závodu Olomoucký 1/2Maraton je na vás příliš velká vzdálenost? Pokud rekreačně sportujete a včas „natrénujete“, tak byste s časovým limitem 3 hodin neměli mít při vhodném tempu výraznější potíže.

Pokud si přece jenom netroufáte na celý půlmaratonský závod, podělte se o něj s kamarády nebo s kolegy a sestavte tým. Půlmaratonskou trať můžete zdolat  jako štafetu.

Na výběr máte i 10km trať. A to není ještě všechno - skvělou běžeckou atmosféru si totiž může vychutnat opravdu každý. Pro rodiny s dětmi je připravený Allianz Rodinný běh 2,5 km, při kterém se zabaví i ti nejmenší.

Začněte léto aktivně a přihlaste se již nyní na největší běžeckou akci na Moravě, počet registrací je omezen. Více informací na: www.olomouckypulmaraton.cz.

Olomoucký Běžecký fetival – 18. června 2011:

  • Olomoucký 1/2Maraton
  • Štafetový 1/2Maraton
  • Běh na 10 km
  • Allianz rodinný běh 2,5 km


Aktuální zpravodajství a publicistiku z Univerzity Palackého najdete na stránkách Žurnálu Online.

Zpravodajství z UP
Vyhledávání studijních oborů na UPAbsolventi UP

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Stránka aktualizována: 01. 04. 2011, Daniel Agnew