Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.ff.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
Filozofická fakulta UP
02.04.2012, 13:42, Stáří: 12 r.

Ředitel Frankfurtského knižního veletrhu bude přednášet o budoucnosti multimediálního vydávání

Autor: -zz-

Ve středu 18. 4. 2012 v 11.30 proběhne v aule FF UP přednáška ředitele Frankfurtského knižního veletrhu Jörgena Boose na téma: 10 tezí k budoucnosti (multimediálního) vydávání (s ohledem na roli Frankfurtského veletrhu). Přednáška proběhne v anglickém jazyce a bude simultánně tlumočena do češtiny.

Na přednášku naváže téhož dne ve 13.15 v učebně č. 2.49 katedry bohemistiky workshop zaměřený na elektronické publikování. Workshop proběhne rovněž v angličtině (tentokráte pochopitelně bez překladu). Předpokládá se, že se studenti na workshop připraví, rozvinou zde otázky v souvislosti s předchozí přednáškou a nastíní panu Boosovi problémy spojené s elektronickým publikováním tak, jak je sami vnímají. Host s nimi na toto téma rozvine diskuzi.

Všechny zájemce o účast na workshopu prosíme, aby co nejdříve kontaktovali Mgr. Lenku Pořízkovou (lenka.porizkova@upol.cz). Obdrží stručnou literaturu k tématu (demoverzi skripta o e-knize) a budou se moci s organizátorkou domluvit na dalších podrobnostech.



Aktuální zpravodajství a publicistiku z Univerzity Palackého najdete na stránkách Žurnálu Online.

Zpravodajství z UP
Vyhledávání studijních oborů na UPAbsolventi UP

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Stránka aktualizována: 01. 04. 2011, Daniel Agnew