Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.ff.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
Filozofická fakulta UP
10.07.2012, 08:21, Stáří: 12 r.

Seminář "Brasil Plural"

Autor: -da-

Výzva ke spolupráci týkající se interdisciplinárního semináře "Brasil Plural" pořádaného Střediskem ibero-amerických studií FF UK ve spolupráci s velvyslanectvím Brazílie v Praze.

Středisko ibero-amerických studií FF UK ve spolupráci s Velvyslanectvím Brazilské federativní republiky v Praze pořádá seminář „Brasil Plural“, který se uskuteční 19. října 2012 v budově FF UK, Hybernská 3, Praha 1.

Cílem semináře je snaha zaměřit se na různá témata brazilských studií zpracovávaná v České republice a představit je veřejnosti. S výsledky semináře se bude dále pracovat v kontextu existujících možností institucionální i mimo-institucionální spolupráce.

V jednotlivých panelech se budou odborníci z českých univerzit (Univerzita Palackého v Olomouci, Univerzita Karlova, Univerzita Hradec Králové, Vysoká škola ekonomická, Metropolitní univerzita v Praze) i mimo konkrétní univerzitní pracoviště zabývat otázkami spojenými s brazilskou identitou, česko-brazilskými vztahy, domácí a zahraniční politikou Brazílie, literaturou, uměním a kulturou.

Účast na semináři je otevřena všem. (Aktivní účast je samozřejmě kapacitně omezena). Případné další zájemce o účast prosíme o vyplnění tabulky na http://sias.ff.cuni.cz/SIAS-122.html a o její zaslání na adresu brasil.plural@centrum.cz do 31. července 2012.



Aktuální zpravodajství a publicistiku z Univerzity Palackého najdete na stránkách Žurnálu Online.

Zpravodajství z UP
Vyhledávání studijních oborů na UPAbsolventi UP

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Stránka aktualizována: 01. 04. 2011, Daniel Agnew