Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.ff.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
Filozofická fakulta UP
04.03.2014, 10:26, Stáří: 10 r.

Slavnostní zahájení programu Erasmus+ : informace o akci a registraci

Autor: -ps-

Dovolte, abychom Vás touto cestou srdečně pozvali na zahajovací akci k nově spuštěnému evropskému vzdělávacímu programu Erasmus+, jejímž cílem je o tomto programu informovat jak odbornou, tak i širokou veřejnost. Akce se uskuteční v úterý 18. března 2014 v prostorách galerie a divadla NoD a v klubu ROXY (nod.roxy.cz).

Program Erasmus+ si klade za cíl zvýšit kvalitu vzdělávání a podpořit mezinárodní spolupráci v rámci všech oblastí vzdělávání. Dvě třetiny prostředků z programu jsou určeny na stipendia pro více než 4 miliony osob ze zapojených zemí za účelem studia, odborné přípravy, práce či dobrovolnické činnosti v zahraničí v období let 2014–2020. Programu se mohou zúčastnit studenti, učni, dobrovolníci, učitelé, pracovníci s mládeží a funkcionáři amatérských sportovních organizací. Program poskytne finanční prostředky také na podporu partnerství vzdělávacích institucí, mládežnických organizací, podniků, místních a regionálních úřadů a nevládních neziskových organizací, jakož i na reformy v členských státech s cílem modernizovat vzdělávání a odbornou přípravu a podpořit inovace, podnikatelské schopnosti a zaměstnanost.

Rádi bychom Vás pozvali na Interaktivní odpoledne s novým programem Erasmus+ v prostorách NoD od 14 do 17 hodin. Interaktivní odpoledne je otevřeno široké veřejnosti, studentům i žákům, mladým lidem a dalším občanům, které zajímá nový program Erasmus+. Připravili jsme pro vás zajímavé workshopy, v rámci kterých se seznámíte s možnostmi nového programu v praxi. Můžete se těšit mimo jiné na výstavu koláží, kvízy a soutěže pro děti i dospělé, zapojit se do diskuze s úspěšnými realizátory projektů o svých zkušenostech se vzdělávacími programy, ochutnat výstupy z vybraných projektů odborných škol, napsat vzkaz pro Erasmus+. Do nabízených aktivit se lze zapojovat průběžně během celého odpoledne, kdykoli mezi 14. a 17. hodinou. Můžete se zúčastnit všech nabízených aktivit nebo jen vybraných částí programu. Doporučený příchod na odpolední program je do 16 hodin.

Vstup na odpolední akci je možný po předchozí registraci. Přímý link na informace a registraci naleznete zde: www.dzs.cz/cz/erasmus-plus/interaktivni-odpoledne-s-novym-programem-erasmus/

Součástí akce bude doprovodný program v prostorách pražského klubu Roxy od 19 hodin. Pro hosty je připraven koncert známého jazzového hudebníka Milana Svobody společně s Big Bandem konzervatoře Jaroslava Ježka.

Vstupenky na koncert můžete jednoduše získat:

-  v telefonické soutěži pořadatele ve dnech 3. – 7. 3. 2014 vždy od 14 do 16 hodin na tel. čísle 221 850 113

-  v dalších soutěžích Radia1, Radia Spin, TV Óčko či na webu www.protisedi.cz.

-  v rámci účasti na odpoledním programu akce v prostorách NoD

Informace o celé akci naleznete také zde a v přiloženém letáku.



Aktuální zpravodajství a publicistiku z Univerzity Palackého najdete na stránkách Žurnálu Online.

Zpravodajství z UP
Vyhledávání studijních oborů na UPAbsolventi UP

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Stránka aktualizována: 01. 04. 2011, Daniel Agnew