Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.ff.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
Filozofická fakulta UP
29.04.2011, 15:03, Stáří: 13 r.

Spolupráce s Letní školou slovanských studií

Vážená kolegyně, vážený kolego,

dovolte mi nabídnout Vám touto formou spolupráci v rámci Letní školy slovanských studií. Letošní 25. ročník se uskuteční od 23. července do 20. srpna 2011 v prostorách Uměleckého centra Univerzity Palackého.

Kurzy Letní školy jsou zaměřeny na jazykovou výuku češtiny pro cizince, ovšem v rámci programu studentům tradičně nabízíme i odpolední přednášky v čase 14.15–15.30. Délku přednášky lze pružně přizpůsobit.

Rádi bychom i letos studentům nabídli kromě tradičních témat z oblasti jazyka a literatury témata z celé české kultury: historie, architektura, hudba, výtvarné umění, film…

Pro přednášky je možno využít i multimediální techniku – počítač (notebook), dataprojektor, audio+video+DVD. Je nutno ovšem Vaše požadavky zaznačit v níže uvedeném formuláři.

Přednášky jsou finančně honorované. V případě vašeho zájmu o konání přednášky v rámci LŠSS 2011 vyplňte prosím formulář uvedený na další straně a zašlete jej na e-mail petr.porizka@upol.cz a paralelně na lsss@upol.cz nebo jej „klasicky“ vyplněný vložte do poštovní schránky (přihrádka Petr Pořízka) na sekretariátu Katedry bohemistiky FF UP.

O přijetí Vašeho vyplněného formuláře Vás vyrozumíme prostřednictvím e-mailu. Zařazení Vaší přednášky (či přednášek) do oficiálního programu kurzu LŠSS 2011 dohodneme až po uzávěrce všech „přihlášek“.



Aktuální zpravodajství a publicistiku z Univerzity Palackého najdete na stránkách Žurnálu Online.

Zpravodajství z UP
Vyhledávání studijních oborů na UPAbsolventi UP

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Stránka aktualizována: 01. 04. 2011, Daniel Agnew