Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.ff.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
Filozofická fakulta UP
13.05.2014, 07:33, Stáří: 10 r.

Sportovní den Univerzity Palackého

Autor: -da-

Foto: Marek Otava

Akademik sport centrum UP připravuje na středu 14. května 2014 pro studenty a zaměstnance univerzity tradiční sportovní svátek. Aby se Sportovního dne mohli zúčastnit všichni studenti a zaměstnanci Univerzity Palackého, uděluje jim rektor na tento den rektorské volno, přičemž účast na všech nabízených sportovních aktivitách je pro ně zdarma. Na programu se podílí také MVŠO. 

Letos organizátoři připravili bohatou nabídku kolem padesáti sportovních aktivit a turnajů, k nimž patří například tradiční vodácký výjezd Litovelským Pomoravím, skupinová lekce aerobiku, beachvolejbal, bowling a oblíbený zumba maraton na velké ploše Sportovní haly UP. Bude možné si vyzkoušet také netradiční sportovní hry (discgolf, trangleball, kinball aj.)

Organizátoři Sportovního dne mysleli také na děti účastníků, pro které připravili dětský koutek se soutěžemi, výtvarnou dílničkou a skákací hrad). Nebude chybět ani živá hudba a občerstvení (pivo, limo, gril, guláš) za příznivé ceny. Program odstartuje již ve 14.00 hodin.

Novinkou letošního roku bude tombola o sportovní ceny (sportovní pomůcky, poukázky, slevy aj.). Stačí se zúčastnit některé z nabízených aktivit, kde účastníci obdrží slosovatelný lístek. Losováním v 19.00 hod. vyvrcholí program ve venkovním areálu za Sportovní halou UP.

 

Program a podrobné informace na: www.akademikolomouc.cz.



Aktuální zpravodajství a publicistiku z Univerzity Palackého najdete na stránkách Žurnálu Online.

Zpravodajství z UP
Vyhledávání studijních oborů na UPAbsolventi UP

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Stránka aktualizována: 01. 04. 2011, Daniel Agnew