Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.ff.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
Filozofická fakulta UP
16.05.2014, 07:53, Stáří: 10 r.

Stipendia I.K.Y. ke studiu novořeckého jazyka a kultury

Autor: -ps-

STIPENDIA ŘECKÉ STÁTNÍ  STIPENDIJNÍ KOMISE (I.K.Y.)

8 měsíční stipendia ke studiu novořeckého jazyka a kultury pro absolventy VŠ studia společenskovědních oborů. Věkový limit je 40 let. Požaduje se alespoň základní znalost (novo)řečtiny.

Toto stipendium je použitelné pouze pro speciální kurs novořeckého jazyka a kultury, který zpravidla organizuje některá z těchto řeckých universit:
Aténská universita, Soluňská universita, Janinská universita, Patraská universita, Krétská universita.

Pobyty jsou plně kryty stipendiem (kromě nákladů na cestu tam a zpět), I. K. Y. poskytne přijatým uchazečům zdarma ubytování a stravování, vyplatí jim příspěvek na začáteční náklady spojené s pobytem ve výši 200 eur, bude jim vyplácet měsíční kapesné ve výši 150 eur, uhradí za ně školné a zajistí jim bezplatnou lékařskou péči.

UZÁVĚRKA pro rok 2014/2015 – 30. května 2014 elektronické podání přihlášky a životopisu, ostatní materiály poštou do 6. července 2014 na adresu řeckého velvyslanectví v Praze (Velvyslanectví Řecké republiky, Na Ořechovce 19, 162 00  Praha 6).

Pokud by z jakéhokoli důvodu nebylo zaslání žádosti elektronickou poštou možné, lze žádost včetně všech požadovaných příloh podat prostřednictvím řeckého velvyslanectví v Praze

Kontakt, přihláška a podrobné informace: www.iky.gr (viz Scholarships - Scholarships for Foreigners - Modern Greek Language and Culture)



Aktuální zpravodajství a publicistiku z Univerzity Palackého najdete na stránkách Žurnálu Online.

Zpravodajství z UP
Vyhledávání studijních oborů na UPAbsolventi UP

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Stránka aktualizována: 01. 04. 2011, Daniel Agnew