Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.ff.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
Filozofická fakulta UP
07.08.2012, 08:25, Stáří: 12 r.

Stipendia indické vlády ke studiu přírodní medicíny

Autor: -ps-

Rádi bychom Vás upozornili na blížící se termín dne 17. srpna 2012 pro podávání kompletních přihlášek na stipendia indické vlády ke studiu přírodní medicíny (např. ajurvéda, homeopatie atd.) a jógy na indických univerzitách v rámci stipendijního programu "AYUSH (Ayurveda, Yoga & Naturpathy, Unani, Siddha and Homoeopathy) Scholarship Scheme for Non-BIMSTEC Countries", které je třeba doručit na indické velvyslanectví.

Počet stipendijních míst není specifikován.

Stipendia jsou použitelná pro bakalářské (v délce 5,5 roku) nebo magisterské (v délce 3 let) studium, lze se ucházet i o stipendium pro tříleté doktorandské studium ajurvédy, v tomto případě však jde jen o jedno stipendium (tj. jedno stipendium pro uchazeče z celého světa). Z informačních materiálů je mj. patrné, že žadatelé by měli jasně uvést, na jakou univerzitu a do jakého studijního programu by chtěli být přijati.

Velmi podrobné informace a pokyny pro podávání přihlášky, formulář přihlášky i další potřebné formuláře (mj. formulář lékařského potvrzení o zdravotním stavu) a přesné finanční podmínky jsou k dispozici v informaci, která byla zveřejněna na:

http://www.zahranici-stipendium.cz/scripts/detail.asp?id=4614

Dne 20. srpna 2012 v 10 hodin dopoledne se pak všichni uchazeči musí dostavit na indické velvyslanectví za účelem složení testu z angličtiny (studium probíhá v angličtině).



Aktuální zpravodajství a publicistiku z Univerzity Palackého najdete na stránkách Žurnálu Online.

Zpravodajství z UP
Vyhledávání studijních oborů na UPAbsolventi UP

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Stránka aktualizována: 01. 04. 2011, Daniel Agnew