Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.ff.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
Filozofická fakulta UP
27.09.2012, 10:06, Stáří: 12 r.

Summer School in China Edition 2013 + STÁŽ

Autor: -ps-

Letní školu v Číně pravidelně už čtrnáct let pořádá několik evropských univerzit ve spolupráci s čínskými vysokými školami. Tématy jsou klimatické změny, ochrana životního prostředí a duševní vlastnictví v Číně.

K účasti na letní škole se mohou přihlásit jak studenti, tak profesionálové. V minulých letech letní školu absolvovali studenti právnických fakult, humanitních oborů, přírodních věd i technických oborů. Přednášející pocházejí jak z oblasti akademické (jedná se o přední evropské a čínské profesory), tak i z praxe (představitelé mezinárodních vládních i nevládních organizací, činitelé z Evropské delegace, zástupci podniků...). Letní škola současně nabízí také platformu, díky níž se setkávají účastníci z Evropy, Afriky a Číny, a vyměňují si zkušenosti, navazují kontakty.
  
Rádi bychom ale v řadách participantů přivítali více Čechů, Slováků, Poláků, Maďarů atd., aby bylo spektrum studentů pestřejší a pro ně samotné zajímavější. Lze zprostředkovat kontakt s českými účastníky LŠ 2012. Každý absolvent letní školy má navíc automaticky nárok absolvovat stáž v sídle mezinárodních institucí (např. Evropské delegace) nebo soukromých firem zabývajících se danou tématikou.

Deadline je 15. 10. 2012.

Více informací zde.

Na Vaše případné dotazy (prosíme, komunikujte anglicky) odpoví tým letní školy na e-mailu summerlawinstitutesuzhou@unimi.it

 



Aktuální zpravodajství a publicistiku z Univerzity Palackého najdete na stránkách Žurnálu Online.

Zpravodajství z UP
Vyhledávání studijních oborů na UPAbsolventi UP

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Stránka aktualizována: 01. 04. 2011, Daniel Agnew