Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.ff.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
Filozofická fakulta UP
17.01.2013, 15:19, Stáří: 12 r.

Univerzita Palackého opět zve k návštěvě

Autor: Daniel Agnew

Všichni zájemci o studium na Univerzitě Palackého, kteří nestihli v listopadu loňského roku navštívit den otevřených dveří, mají opět šanci. Druhý Den otevřených dveří Univerzity Palackého v tomto akademickém roce proběhne v sobotu 19. ledna 2013 na všech fakultách Univerzity Palackého. Akce začíná v 9.00 a končí ve 14.00. 

Den otevřených dveří je pro Univerzitu Palackého stěžejní událostí, která jí umožňuje intenzivně komunikovat se zájemci o studium a pomoci jim tak lépe se rozhodnout při volbě budoucího studia. Univerzita organizuje druhý den otevřených dveří v lednovém termínu. V tuto dobu totiž mají zájemci o studium lépe rozmyšleno, na kterou vysokou školu chtějí jít, a na den otevřených dveří se chodí ptát již na konkrétní informace související s jejich preferovaným oborem.

K zodpovězení dotazů a poskytnutí všech potřebných informací slouží především informační bloky, kde zástupci vedení fakult podávají obecné informace o podmínkách studia, náležitostech elektronické přihlášky a přijímacím řízení. Jsou samozřejmě připraveni zodpovídat i veškeré další dotazy zájemců. Na každé fakultě bude možné získat také propagační a informační materiály.

Přihlášky ke studiu bude univerzita přijímat do 28. února 2013. Více o nabídce studijních oborů naleznete v Katalogu oborů

Univerzita Palackého vypravuje i v letošním roce pro uchazeče o studium speciální bezplatnou autobusovou linku, která bude po dobu trvání dne otevřených dveří v hodinových intervalech objíždět všech osm fakult univerzity. 
Jízdní řád a nástupní místa.

Podrobné informace o dni otevřených dveří na jednotlivých fakultách:



Aktuální zpravodajství a publicistiku z Univerzity Palackého najdete na stránkách Žurnálu Online.

Zpravodajství z UP
Vyhledávání studijních oborů na UPAbsolventi UP

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Stránka aktualizována: 01. 04. 2011, Daniel Agnew