Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.ff.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
Filozofická fakulta UP

Archiv zpráv

Z organizačních důvodů se mění termín promoce absolventů z ledna 2016 (případně ze srpna/září 2015). Slavnostní promoce se budou konat ve dnech 22., 23. a 24. února 2016 v Arcibiskupském paláci v...
Rádi bychom Vás upozornili na blížící se termín uzávěrky pro podávání přihlášek na stipendijní pobyty v Polsku poskytovaných na základě mezinárodní dohody.
Rádi bychom Vás opět informovali o nabídce bilaterálních a multilaterálních stipendijních programů spravovaných Domem zahraniční spolupráce.
Moravská filharmonie uvedla na sklonku roku v premiéře Žítkovskou bohyni. Orchestrální fantazii pro symfonický orchestr s mezzosopránovým sólem složil Jan Vičar z Univerzity Palackého.
Dlouholetou spolupráci někdejšího ředitele olomouckého Státního okresního archivu Vladimíra Spáčila s filozofickou fakultou ocenil rektor Jaroslav Miller udělením Pamětní medaile Za zásluhy o rozvoj...
S novým rokem v nových prostorách bude fungovat Studentské kariérní a poradenské centrum. Jeho kancelář najdou zájemci ve Zbrojnici v bistru Coffee Library, které se bude nově otevírat.
Zpravodajství z UP
Vyhledávání studijních oborů na UPAbsolventi UP

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Stránka aktualizována: 20. 03. 2013, Daniel Agnew