Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.ff.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
Filozofická fakulta UP

Archiv zpráv

Tajemství života v novém muzeu vědy odhalí v Pevnosti poznání táborníci na letních příměstských táborech. Registrace právě začala a rodiče mohou vybírat ze dvou tematických okruhů od 6. do 24....
Rádi bychom Vás informovali o akci určené pro doktorandy a vyučující z ČR a Izraele.
Děkan Filozofické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci vypisuje výběrové řízení na obsazení pracovního místa Ředitel Centra jazykového vzdělávání FF UP.
Děkan Filozofické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci vypisuje výběrová řízení na obsazení pracovních míst vysokoškolských pedagogů a vedoucích kateder.
Proč psát: motivace, strategie – takové je téma dvoudenní mezinárodní konference, která byla dnes zahájena v Olomouci za účasti téměř stovky zájemců o italský jazyk a literaturu. Výjimečná událost...
Přinášíme nabídku pracovní stáže v rámci programu Erasmus+ v chorvatském Splitu. Nástup co nejdříve!
Vážení, přispějte, prosím, k reprezentativnosti výzkumu dopravní dostupnosti Olomouce vyplněním stručného dotazníku, kterým zjišťujeme dopravní preference zaměstnanců naší univerzity.
Vážení studenti, přispějte, prosím, k reprezentativnosti výzkumu dopravní dostupnosti Olomouce vyplněním stručného dotazníku, kterým zjišťujeme dopravní preference studentů naší univerzity.
Neopakovatelná možnost pracovat v mezinárodní organizaci, která úzce spolupracuje s WHO. Stáže se můžou účastnit studenti všech oborů (není nutná medicínské vzdělání), kteří jsou organizačně zdatní a...
Dovolujeme si sdílet informaci o výběrovém řízení na post: "Maître de conférence" - Langue et linguistique tchèques na INALCO v Paříži.
Zpravodajství z UP
Vyhledávání studijních oborů na UPAbsolventi UP

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Stránka aktualizována: 20. 03. 2013, Daniel Agnew