Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.ff.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
Filozofická fakulta UP

Archiv zpráv

Tři dny, 240 absolventů a výjimečné prostory Arcibiskupského paláce. Takové byly únorové promoce studentů bakalářských a magisterských studijních programů filozofické fakulty.
Skupina studentů Univerzity Palackého natáčí videa s akademiky a dávají originální formou prostor učitelům filozofické fakulty mluvit o aktuálních tématech. Každý týden v semestru uvádí nový díl...
V rámci programu Erasmus+ se hledá celkem osm zájemců o jednoleté zahraniční mobility Evropské dobrovolné služby v Německu od 1. července a 1. září 2016.
Přinášíme Vám nabídku vlády Korejské republiky na postgraduální studium v Koreji („Scholarship Program for Graduate Degrees“).
Rádi bychom Vás pozvali na informační seminář Domu zahraniční spolupráce, který se tentokrát uskuteční na Univerzitě Palackého v Olomouci.
The University of Deusto would like to announce the opening of a call to recruit 8 Marie Sklodowska-Curie Early Stage Researchers as part of the DIRS-COFUND action.
Jedenáct setkání na téma migrace, exil, stěhování národů či střetávání kultur a náboženství. Takový bude šestý cyklus přednášek sdružení profesorů Filozofické fakulty Univerzity Palackého Societas...
Celkem 80 ocenění rozdal Jaroslav Miller při včerejším slavnostním ceremoniálu v aule pedagogické fakulty. Předání studentských Cen rektora a Čestných uznání pro autory monografií patřilo k vrcholům...
Program AKTION ČR – Rakousko podporuje v létě 2016 účast studentů veřejných vysokých škol na dvou letních školách němčiny, tzv. Sommerkollegs.
O dětství, o Janáčkovi, o studiích i o pobytu v Americe vyprávěl včera večer první polistopadový rektor Univerzity Palackého Josef Jařab. Právě uznávaný amerikanista byl dalším z hostů série...
Zpravodajství z UP
Vyhledávání studijních oborů na UPAbsolventi UP

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Stránka aktualizována: 20. 03. 2013, Daniel Agnew